Η επιτυχία στις επιχειρήσεις διανομής απαιτεί, όχι μόνο να είσαι άμεσος και αποτελεσματικός, αλλά επίσης να είσαι σε θέση να αναπτύσσεσαι. Το SAP Business One και η GVISION μας βοήθησαν να προχωρήσουμε προς αυτούς τους στόχους ψηφιοποιώντας και ενσωματώνοντας όλες τις πτυχές της επιχείρησής μας σε ένα σύστημα.

Γιάννης Παπανικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος, Multichem Α.Ε.

Έχοντας υπόψη τις ισχυρές συστάσεις για λογισμικό SAP και έχοντας κατανοήσει την προστιθέμενη αξία των λύσεων SAP, εμπιστευθήκαμε ως συνεργάτη υλοποίησης την GVISION και τους έμπειρους συμβούλους της. Είμαστε πολύ τυχεροί που ενταχθήκαμε στο οικοσύστημα της SAP. Καθώς η εταιρεία μεγαλώνει, θα βασιζόμαστε στο SAP Business One και στην ομάδα της GVISION, για να καλύπτουμε τις εξελισσόμενες ανάγκες και να υποστηρίζουμε την ανάπτυξη με τα κατάλληλα συστήματα και πόρους.

Παναγιώτης Λέκκας, Πρόεδρος ΔΣ, CNL Capital ΕΚΕΣ

Με το SAP Business One καταφέραμε να βελτιώσουμε την παραγωγικότητά μας, να αυξήσουμε την αποτελεσματικότητά μας και να ελέγξουμε το κόστος μας, ταυτόχρονα. Το SAP Business One και η πολύτιμη υποστήριξη της ομάδας GVISION, μας έδωσαν άμεσα θετικά αποτελέσματα.

Δημήτρης Ζιαγκλιαβός, Operations Manager, Α. ΔΟΥΛΚΕΡΟΓΛΟΥ Α.Ε.

Το SAP Business One μας ενέπνευσε εμπιστοσύνη από την αρχή, λόγω της σταθερότητας, της δύναμης και της ευελιξίας του. Καταφέραμε να προσαρμοστούμε γρήγορα στους νέους κανονισμούς του κλάδου μας, να εφαρμόσουμε σημαντικές διαδικασίες και να αποκτήσουμε κρίσιμη πληροφόρηση και καλύτερο έλεγχο των επιχειρησιακών διαδικασιών της εταιρείας. Όλα αυτά ολοκληρώθηκαν με την ανεκτίμητη υποστήριξη και καθοδήγηση της GVISION.

Αθανάσιος Πυλιούνης, CEO, GENFROCO A.E.

Η ενσωμάτωση των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων σε ένα ενιαίο σύστημα μας βοηθά να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την αποτελεσματικότητα των λειτουργιών μας. Η επαγγελματική καθοδήγηση και υποστήριξη του συνεργάτη μας GVISION, ήταν ουσιαστικής σημασίας σε όλα τα στάδια, πριν και μετά την υλοποίηση του έργου. Το SAP Business One είναι το σωστό εργαλείο για να προωθήσει την επιχείρησή μας στο μέλλον και να οδηγήσει την κερδοφόρα ανάπτυξη της εταιρείας μας.

Γιάννης Μακρής, Executive Director, Marine & Industrial Systems Ltd